De ce Verde?

Alege factiunea care ti se potriveste

In joc exista doua factiuni,  ENLIGHTENED (factiunea verde) si RESISTANCE (factiunea albastra); ambele se lupta pentru controlul global. Raspunde la intrebarile de mai jos pentru a afla care factiune ti se potriveste cel mai bine:

 

Mergi des pe jos prin oras, sau la plimbare prin parcuri?

Alege ENLIGHTENED. Cele mai multe portaluri sunt in locuri accesibile doar pe jos, iar parcurile au cea mai mare densitate de portaluri. Te putem indruma spre locurile cele mai eficiente pentru crescut in nivel.

Ai masina proprie?

Alege ENLIGHTENED. Iti poti valorifica raza crescuta de acoperire avand informatii despre toate portalurile din zona. Poti iesi cu echipa la operatiuni-record.

Faci des naveta intre doua orase/tari?

Alege ENLIGHTENED. Cu ajutorul tau se poate crea o legatura permanenta intre comunitatile din cele doua zone; se deschid noi posibilitati de operatiuni.

Locuiesti intr-o zona rurala izolata?

Alege ENLIGHTENED. Daca ai portaluri in zona ta, acestea pot deveni foarte valoroase pentru echipa datorita pozitiei strategice protejate.

Petreci mult timp in fata calculatorului?

Alege ENLIGHTENED. Exista (chiar si la nivel international) o cerere continua de coordonatori priceputi care sa dirijeze operatiuni in care sunt implicati zeci sau sute de agenti. De la noi poti invata toate secretele “meseriei”.

Te pricepi la design grafic, ai o latura creativa?

Alege ENLIGHTENED. Vei putea sa-ti folosesti creativitatea realizand serii de misiuni pe teme alese de tine sau field art.

Ai colegi care ar putea fi si ei interesati de Ingress?

Alege ENLIGHTENED. Iti punem la dispozitie materialele necesare atragerii de noi jucatori; poti sa iti faci rapid propria echipa cu care sa inclini balanta in zona ta, si castigi si puncte necesare pentru medalia de Recruiter!

 

Back to Top
Și nu uita să intri pe grupul de Telegram destinat începătorilor! Verde Proaspăt - enl.ro/chat

Suntem peste 120 de colegi pe grup, și avem garantat răspuns la orice întrebare despre joc!
Ai început deja să joci? Probabil că atunci te va interesa mai mult ghidul nostru pentru începători - enl.ro/ghid